Ilmoittautuminen ja sitovuus etä- ja lähikoulutuksiin

Ilmoittautuminen tai sen tilaaminen koulutuksiin on aina sitova. Ilmoittautumisen tai koulutuksen tilaamisen voi kuitenkin peruuttaa kustannuksitta viimeistään yhtä (1) vuorokautta ennen koulutusta. Jos peruutuksesta ei etukäteen ilmoiteta, veloitamme koko koulutuksen maksun. Peruutus tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen toimisto@turvallisuusopisto.fi. 

Maksun palautus asiakkaalle tehdään tilauksessa käytetyllä maksutavalla (ei tilisiirtona). Maksun palautuksesta ei seuraa asiakkaalle kustannuksia.

Maksutavat yrityksille

Mikäli koulutusta ei ole maksettu suoraan ilmoittautumisen yhteydessä, lähetetään lasku koulutuksen jälkeen. Suomen Turvallisuusopisto Oy:n maksuehto yritysasiakkaille on 14 päivää. Laskua maksaessa tulee aina käyttää laskun mukaista viitettä.

Sähköinen laskutus (verkkolasku) yrityksille on veloitukseton. Paperilaskuista perimme 5,00 euron paperilaskulisän. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero 24 %.

Maksutavat yksityishenkilöille

Koulutuksen maksu tulee suorittaa ennen koulutusta. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomen Turvallisuusopisto Oy:n verkkokaupassa. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus (2122839-7)

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Kortin toimitus

Toimitamme kortin koulutuksen jälkeen aina tilauksessa annettuun osoitteeseen. Suomen Turvallisuusopisto Oy ei vastaa Postin kadottamista korteista tai väärin annetuista osoitetiedoista eikä niihin osoitetuista postituksista.

Voit tilata uuden kortin kadonneen tilalle suoraan katto-organisaation kautta.

Työturvallisuuskeskus TTK Työturvallisuuskortit

Suomen pelastusalan keskusjärjestö Tulityökortit

Punainen risti ensiapu Oy Ensiapukortit

Uuden kortin kadonneen tilalle, voit tilata myös meidän kautta. Laskutamme korteista 15,00 euroa / kortti. Hintaan lisätään arvonlisävero, joka on 24 %.

Koulutuksen peruuntuminen

Koulutuksen peruuntuessa Suomen Turvallisuusopisto Oy tiedottaa asiasta osallistujille tai heidän yhteyshenkilölleen. Suomen Turvallisuusopisto Oy pidättää oikeuden peruuttaa kurssin, jos kouluttaja sairastuu.

Markkinointiviestintä

Lähetämme osallistujille ja yhteyshenkilöille markkinointiviestejä. Henkilöllä on mahdollisuus kieltäytyä markkinointiviestien vastaanottamisesta jokaisen viestin yhteydessä.