Sydäniskurit

Sydäniskuri tunnetaan myös nimellä defibrillaattori. Sydäniskurin avulla sydämen pysäyttänyt henkeä uhkaava rytmihäiriö pyritään poistamaan sydänpysähdystilanteessa.

Käytettäessä sydäniskuria, laite antaa iskun vain jos se tunnistaa sen tarpeelliseksi. Sillä ei voi aiheuttaa vahinkoa kenellekään ja laite neuvoo käyttäjää ääniohjauksella ja selkeillä kuvallisilla ohjeilla.

Milloin sydäniskuria tarvitaan?

Sydäniskuria tarvitaan, kun jonkun sydän on pysähtynyt äkillisesti. Sydämen pysähtyessä ihminen menee tajuttomaksi muutamassa sekunnissa. Yleisin sydämen pysäyttävä rytmihäiriö on kammiovärinä. Silloin tarvitaan pikaisesti sydäniskuria.

Sydänpysähdyksen saanut henkilö on tajuton, ei hengitä, eikä reagoi ärsykkeisiin. Sydäniskurin käyttö ei poista painelu-puhalluselvytyksen tarvetta ja potilaan selviämisen  kannalta on tärkeää, että elvytystekniikka on oikeanlaista. Itse sydäniskurin käyttöön ei tarvita koulutusta, mutta peruselvytyskoulutus on kaikille suositeltavaa.

Voit tilata sydäniskurin itsellesi tai yritykselle Suomen Turvallisuusopiston järjestämillä ensiapukursseilla. Kurssien sisältöön kuuluu sydäniskurin käyttö ensiaputilanteessa.

Hanki sydäniskuri

Suomen Turvallisuusopisto jälleenmyy Heartsine Samaritan -tuoteperheen sydäniskureita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja aina käyttövalmiita.

Heartsine sydäniskurit

Heartsine Samaritan 350P ja 500P  ovat puoliautomaattisia ja 360P on täysin  automaattinen. Heartsine sydäniskureilla on 8 vuoden takuu.

HeartSine Samaritan PAD 350P

Kompaktin kokoinen, kestävä rakenne!

HeartSine Samaritan PAD 360P

Edullinen ja laadukas automaattinen defibrillaattori.

HeartSine Samaritan PAD 500P

Teknisesti laadukas ja antaa palautetta elvytyksestä.

Suomen Turvallisuusopisto

Puhelin: 010 231 8382
Sähköposti: toimisto@turvallisuusopisto.fi