Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskeskuksen (TTK) myöntämän työturvallisuuskortin voi suorittaa verkkokurssina.

Koulutukseen kuuluu kirjallinen tentti, joka voidaan suorittaa yhdessä tai kahdessa osassa. Jos kurssilaisella on lukemiseen tai oppimiseen liittyviä vaikeuksia, tentti on mahdollista toteuttaa suullisesti, mistä kannattaa sopia kouluttajan kanssa etukäteen. Jos tenttiä ei läpäise, sen voi uusia kaksi kertaa.

Kouluttaja voi tarvittaessa kirjoittaa kurssin suorittamisesta määräaikaisen todistuksen, jonka voimassaoloaika on yhden (1) kuukauden.

Työturvallisuuskortti on voimassa viisi vuotta.

Suomen Turvallisuusopisto Oy:llä on Trafin myöntämä koulutuskeskuslupa. Kaikista työturvallisuuskursseistamme on mahdollisuus saada ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä.

Ohjelmana käytetään Trafin hyväksymää koulutusohjelmaa ”Kuljettajana yhteisellä työpaikalla”, diaarinumero TRAFI/387151/05.03.07/2016.

Koulutus voidaan järjestää millä tahansa kouluttajan hallitsemalla kielellä tai tulkattuna.

Kurssin koulutuskielenä toimii kuitenkin kurssi-ilmoituksessa mainittu kieli.

Materiaali ja tentit on tehty myös ruotsin-, englannin-, venäjän- ja vironkielisenä.

Kortin haltija voi tilata uuden kortin kadonneen tilalle tämän linkin kautta:

https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/yhteystiedot/kadonnut_kortti

Tulityökurssi

Tulityökortti on voimassa viisi vuotta.
Suomessa suoritettu tulityökortti käy Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.
Kortissa menee keskimäärin noin kaksi viikkoa. Kurssista voi saada pyydettäessä väliaikaisen todistuksen, joka on voimassa kaksi (2) viikkoa.
Kokeen saa uusia kerran ilman uusintakurssia kuukauden kuluessa kurssista.
Koulutus voidaan järjestää millä tahansa kouluttajan hallitsemalla kielellä tai tulkattuna. Kurssin koulutuskielenä toimii kuitenkin kurssi-ilmoituksessa mainittu kieli. Kurssimateriaali on käännetty ruotsin-, englannin-, venäjän-, viron-, puolan ja saksankielelle. Tentit on käännetty ruotsin-, englannin-, venäjän-, viron-, bulgarian-, espanjan-, puolan-, arabian-, latvian-, liettuan-, saksan- ja romaniankielellä.
Kortin haltija voi tilata uuden kortin kadonneen tilalle tämän linkin kautta: https://verkkokauppa.spek.fi/tulityokortti_kadonneen_tilalle