Maksu- ja toimitusehdot

Ilmoittautuminen

Saat kurssille ilmoittauduttuasi vahvistusviestin sähköpostiisi, josta näet kurssin tiedot.

Verkkokursseihin oikeuttava linkki lähetetään kurssia edeltävän päivän aikana erillisellä sähköpostikutsulla osallistujalle.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen kurssille on aina sitova. Mikäli osallistuja on estynyt pääsemään kurssille tai haluaa vaihtaa sen toiseen ajankohtaan, niin muutos täytyy suorittaa yhtä (1) vuorokautta ennen kurssipäivää. Muutoin veloitamme täyden hinnan kurssista.

Kyseinen menettely johtuu siitä, että tilaamme kurssitarjoilut osallistujien määrän mukaan ennen kurssia.

Ilmoituksen peruutukset tehdään kotisivujemme kautta kyseisen kurssin kohdalla olevasta ”peruuta osallistuminen” painikkeesta. Peruuttamisen yhteydessä ilmoita sähköpostiosoite, johon varaus on tehty. Saat peruutuksesta vahvistusviestin.

Suomen Turvallisuusopisto Oy ei peru omia kurssejaan vähäisestä osallistujamäärästä.

Maksuehdot

Suomen Turvallisuusopisto Oy:n laskutuksen maksuehto yrityksille ja yhdistyksille on 14 päivän netto ja yksityisille 7 päivän netto. Koulutuksen hintaan lisätään arvonlisävero, joka on 24 %. Laskutustapana käytämme ensisijaisesti sähköisiä (verkkolasku, sähköposti) laskutustapoja.

Paperilaskuissa laskutuslisämme on 5,00 euroa. Hintaan lisätään arvonlisävero, joka on 24 %.

Kortin toimitus

Kortin saapuessa katto-organisaatiolta meille, toimitamme sen kurssi-ilmoituksessa mainittuun kortin toimitusosoitteeseen, kun kurssin maksu on suoritettu.

Alkusammutuskoulutuksissa osallistuja saa kortin heti koulutuksen jälkeen.

Suomen Turvallisuusopisto Oy ei vastaa tapauksissa, joissa ilmoittautumisen yhteydessä kortin toimitusosoite on annettu väärin tai posti kadottaa kortin.

Voit tilata uuden kortin kadonneen tilalle suoraan katto-organisaation kautta.

Avaa tästä Työturvallisuuskortit

Avaa tästä Tulityökortit

Uuden kortin kadonneen tilalle, voit tilata myös meidän kautta. Laskutamme korteista 15,00 euroa / kortti. Hintaan lisätään arvonlisävero, joka on 24 %.